Zábavné aktivity bez nutnosti plánování

ba-snic-ka

Máte chuť něco podniknout s přítelem či BFF, ale nemáte čas něco vymýšlet a plánovat? Nebo máte některou z našich knih, ale odrazují vás výzvy, kde je nutná příprava nebo nákup pomůcek? Právě pro vás jsme vybrali z naší Knížky pro páry hned 5 zábavných aktivit bez nutnosti plánování!

Procházka vedená instinkty

procha-zka-1576140106

Our Love Challenges – strana 54 (podobná výzva pro Best Friends Forever – strana 118)

Pomůcky – hodí se telefon s mapami nebo tužka a papír na zaznamenání cesty, ať pak trefíte zpátky ;)

Sedíte na nich celý týden v práci nebo ve škole, a tak si zaslouží trochu pohybu. Kdo? Přeci vaše zadečky! Vyrazte s partnerem či kamarádem/kou na procházku à la „cesta je cíl“. Nechte se vést instinkty a uvidíte, co se stane. Jak říká J. R. R. Tolkien, „Not all who wonder are lost.”

Vymyslete básničku

ba-snic-ka-1576140107

Our Love Challenges – strana 130 (podobná výzva pro Best Friends Forever – strana 39)

Pomůcky – Potřebujete jen otevřenou mysl a něco na povzbuzení kreativity ;)

Odpočíváte u kreativních aktivit a těší vás, že si na výsledek můžete „sáhnout“? Tak to jste dvě tvořivé duše! Zcela bez přípravy můžete společně sepsat rýmovačku. Navzájem se doplňujte nebo ji naopak každý vymyslete sám a pak si ji navzájem recitujte. V každém z nás se skrývá trochu romantického básníka Máchy.

Namaste

meditace-1576140107

Our Love Challenges – strana 157 (podobná výzva pro Best Friends Forever – strana 93)

Pomůcky – Hodí se vědět, jak na to. To vám prozradí třeba wikihow.cz.

Meditace má prý blahodárné účinky na tělo i mysl. Ale nejlepší je, že meditovat lze téměř kdekoli, třeba u vás doma. Stačí vám jen klidné místo a otevřená mysl. Sdílení takového zážitku s partnerem nebo nejlepším přítelem skutečně prolomí ledy. Poznáte toho druhého z úplně jiného úhlu.

Poznáš, co jíš?

ji-dlo-1576140110

Our Love Challenges – strana 27 (podobná výzva pro Best Friends Forever – strana 54)

Pomůcky – cokoliv poživatelného u vás doma

Určitě jste tuto hru hráli jako děti. Přiznejte se, nechtěli byste si ji zahrát zase? Kečup, šunka, jogurt… ale také skořice nebo chilli. To záleží jen na vaší odvaze. Poznejte, kolik toho vaše mlsné jazýčky dokáží správně určit a co snesou :) O zábavu máte zaručeně postaráno.

„Kyblíkový“ seznam

bucket-list-1576140487

Our Love Challenges – strana 36 (podobná výzva pro Best Friends Forever – strana 22)

Pomůcky – Jen tužka, případně papír, pokud nemáte jednu z našich knih

Sepište váš společný Bucket list neboli seznam všech věcí, které chcete dohromady v životě zažít. Může to pro vás být zároveň také inspirace, čím se navzájem obdarovat na Vánoce nebo na narozeniny. Rovnou si taky spolu naplánujte jednu z aktivit na seznamu, protože jak Albus Brumbál správně říká, „Zabývej se svými sny, ale nezapomínej žít.“

Trefili jsme se vaší dvojici do noty? Napadají vás další aktivity? Napište nám do komentáře. Přejeme vám spoustu nevšedních zážitků hodných zapsání.

P.S. Pokud rádi trávíte čas doma, máme pro vás 15 tipů na aktivity z pohodlí domova – více informací najdete na našem blogu.