Připravované knihy, zasílání na Slovensko a možnosti spolupráce. Co my na to?

denik_meho_psa

V poslední době jsme od vás zaznamenali několik dotazů, které se často opakují. Pojďme se na ně podívat zblízka! :)

Vydáte Deník mého psa a knihu pro maminky s dětmi?

Na obě otázky vám s radostí můžeme odpovědět: „Ano”.

Na Facebooku jste nám aktivně pomohli vymyslet obsah Deníku mého psa, vaše nápady byly úžasné! V naší Mementerrácké facebookové skupině (skupina pro majitele některé z našich knih) následně proběhlo hlasování o design obálky této knihy. Na knihu se již můžete těšit, vyjít by měla v listopadu ;)

I kniha pro mamky s dětmi již vystrkuje růžky. Aktivně na ní pracujeme, ale její finální podoba zůstane překvapením až do dne jejího vydání. Prozradit můžeme jen to, že vám originálním způsobem pomůže zaznamenat život vašeho špunta a že vyjde ještě před Vánoci. Máte tipy na to, co by v takové knize nemělo chybět? Pošlete nám je rychle na info@mementerra.cz, abychom je stihli zapracovat :)

Ptáte se nás také na knihu pro matky a dcery. Věříme, že maminky s dcerami jsou mnohdy těmi nejlepšími kamarádkami. Proto pokud se chcete se svou mamkou pobavit a zaznamenat si své zážitky, skvěle k tomu poslouží kniha Best Friends Forever. Prolistujte si náhledem a uvidíte, jestli vám bude vyhovovat.

Posíláte knihy na Slovensko? A co slovenská verze knihy?

Již několik měsíců posíláme knihy i na Slovensko, a to přes Slovenskou poštu, Uloženku nebo DPD. Ceny knih jsou na eshopu zatím zobrazovány pouze v korunách, ale při platbě na dobírku samozřejmě můžete platit eury.

Na slovenských překladech knih zatím aktivně nepracujeme, ale pravděpodobně se nám podaří vydat slovenskou verzi Our Love Challenges již v první polovině roku 2019.

Nabízíte spolupráci?

img_6334_small-min-1576087800

Spolupracujeme s vámi moc rádi. Protože se ale dotazy na spolupráce množí, byli jsme nuceni nastavit určitá pravidla a podmínky. Máte publikum čítající více než 5 000 followerů na Instagramu nebo blog s alespoň 5 000 návštěvami měsíčně? Napište nám a můžeme se domluvit.

Hlavní je, aby vaše myšlenka byla podobná té naší, to znamená, že jste buď pár (Our Love Challenges), postujete fotky z výletů s kamarádkou (Best Friends Forever) nebo třeba rádi fotíte svou kočku (Deník mojí kočky). Chceme zkrátka, abyste byli nadšení do výzev a scrapbookování stejně jako my a aby knihy ladily s vašimi zájmy.

A pokud vás zajímá, jak naše knihy vznikají, sepsali jsme pro vás na toto téma článek.

Těšíme se na spolupráci.

Máte další dotazy?

Napište nám je do komentářů!

Můžete se také přidat do naší nové soukromé facebookové skupiny pro všechny Mementerráky, kde se nás můžete na cokoliv zeptat a kde můžete sdílet své zážitky a dojmy z plnění vašich knih.

 

Omrknout skupinu

 

Mějte se krásně!