Jak jsem napsal Deník mojí kočky

img_6268

Škráb, škráb, škráb!

Co to je?

Přeci vaše kočky. Drásají vám nábytek a trhají toaleťák, a přesto je milujete. Taky se na ty chomáčky chlupaté roztomilosti nedokážete zlobit?

Jste prostě kočkomilové. V mobilu máte zdánlivě nekonečné množství fotek svých číč ve všech možných situacích. Tady leží zkroucené na gauči. Na téhle fotce lezou na strom a tady zas loudí jídlo v kuchyni.

Přemýšlíte, co se všemi těmi fotkami dělat. Chcete je mít všechny hezky pohromadě uchované, ale klasické album není ono, protože za fotkami se skrývají příběhy hodné vyprávění…

Jmenuji se Vítek a přesně toto se honilo hlavou mně a mé přítelkyni Kamče. Nezvěčnit fotky naší kočky Lůdi by bylo sprosté plýtvání kočičím potenciálem! Kamču napadlo, že i jí můžeme vytvořit speciální deník – Deník mojí kočky.

produkt6-min-1576088721

Díky Deníku mojí kočky jsme získali jak místo na lepení fotek, tak na zapisování těch nejvtipnějších a nejhezčích příběhů Lůdi. Vše tak máme hezky uchované a kdykoliv teď můžeme nalistovat jednu ze stran deníku a zavzpomínat na všechnu tu srandu, kterou jsme s ní zažili. Bomba!

No a pokud se chodíte rádi pomazlit i s jinými kočkami do kočičích kaváren stejně jako my s Kamčou, v Kočkafé Freya a Kavárně Kočičí na Florenci najdete vyplněné Deníky. Samozřejmě si tam taky rovnou můžete pořídit svůj vlastní ;)

dvojstrana1-min-1576089173

p8082344-1576089196

 

To není vše! Spojili jsme se s pražským útulkem Šanta kočičí, a tak nákupem Deníku mojí kočky pomůžete kočkám v nouzi. Věnujeme jim 5 Kč z každé prodané knihy. Natočili jsme taky u nich tohle krásné video o Deníku :)

 

 

Nejvíc mě ale těší, že i vám se Deník mojí kočky líbí. Posíláte fotky vašich deníků a píšete emaily a recenze, které mě a ostatní z Mementerry opravdu hřejí u srdíčka. Jako třeba tahle:

kocky_recenze_1-1576089357

nelca_zasita_v_knihach-1576089367

 

Mám pro vás ještě malý dárek. Sdílíte se mnou vášeň pro kočky a chcete svůj vlastní Deník mojí kočky? Nebo znáte jiného milovníka koček, kterému knížkou uděláte radost? Napište v košíku při objednávání Deníku “milujikocky10” (v kolonce Kód kupónu) a dostanete 10% slevu na svůj Deník ;)

 

Koupit Deník mojí kočky

 

P.S. Deníkem kočky to ale nekončí! Vytvořili jsme pro vás i Deník mého psa - více informací najdete v našem blogpostu, tak se nezapeňtě podívat.

Možná už pilně vyplňujete své zvířecí deníky? Tak to budu moc rád, když napíšete své názory sem do komentářů. Děkuji :)

 

Za celý tým Mementerry

 

Vítek
Zakladatel Mementerry

 

P. S. Nemáte kočku? Nevadí! Vydali jsme také další deníky.