Deník mého psa – první český deník pro pejsky!

popy-dsc03559-min

Pes není pouze domácí mazlíček, je milovaným členem rodiny. Členové rodiny mívají svá vlastní fotoalba plná fotek od narození až po všechny významné okamžiky. Proč by jedno nemohl mít i její čtyřnohý člen?

Myslíme si, že vás ale fotoalba ochuzují o to nejcennější – vzpomínky. Proto tvoříme vzpomínkové knihy jako je Deník mého psa s místem pro fotky i jedinečné příběhy. Tímto způsobem si i váš čtyřnohý člen rodiny může uchovat vzpomínku na život s vámi. Pero sice v pacce neudrží, zato se postará o všechny zaznamenáníhodné okamžiky. Vy budete jeho psavou rukou, a dopřejte si tak společně radost z vyplňování zážitků a vzpomínek!

Přesně s těmito myšlenkami jsme se pustili do přípravy vydání Deníku mého psa. Jeho vytvoření uspíšily nekonečně se opakující prosby o jeho vytvoření na našich sociálních sítích. Dokonce jste nám posílali nápady, co v knize nesmí chybět, a celý Deník jste si tak vlastně napsali sami! Mockrát vám za vše děkujeme.

V Deníku podle vás nesmělo chybět

komenta-r-e-mementerra-ku-1576154762

Co se skrývá uvnitř?

Jak to tedy dopadlo? Na každé straně Deníku najdete typickou situaci ze života psa a dostatek místa k nalepení fotky doplněné krátkým vyprávěním.

Jak už bylo řečeno, Deník vyplňujete doslova „packou“ vašeho psa – mé první setkání s páníčky, můj šlofík na gauči, radostné vítání návštěv, dovádění při procházkách, okusování nábytku, strach z veterináře, učení se povelů, dělání nepořádku při žraní z misky, podlaha potlapkaná blátem nebo má oblíbená hračka.

Vaším úkolem je tedy vžít se do jeho chlupatého kožichu, a zaznamenat tak život jeho pohledem. Tím vytvoříte krásné album, kterým spolu budete moci (s vaší pomocí) listovat a vzpomínat na ty nejhezčí společné okamžiky. Konečně také využijete všechny fotky vašeho pejska, které se vám hromadí v mobilu.

Popravdě jsme byli hodně nervózní z vašich reakcí, protože jste se na Deník mého psa tolik těšili a my jsme cítili vůči vám velký závazek. Teď přichází chvilka napětí...

Co na Deník mého psa říkáte?

"Deník již dorazil a musím říct, že je to pecka. Opravdu nic v něm nechybí a při listování jsem se od začátku do konce musela smát při představě, co všechno tam budu psát. Mám sice již dospělé pejsky, ale díky deníku si budu moct připomenout i štěněčí časy. Takhle vzpomínky nikdy nevyblednou. Děkuji za tu čest, mít ho jako jedna z prvních." – Zoe B.

"Je naprosto skvele udelany. Ma dobrou velikost, takze ho clovek muze vzit vsude s sebou stejne jako sveho pejska a hlavne je plny skvelych napadu, ktere by me nenapadlo nejak dokumentovat. Kdybych mela dat body, tak urcite 10 z 10 :)" – Ivana P.

"Kniha Deník mého psa je krásně zpracovaná, úkoly v ní jsou chytlavé a určitě se všechny nedají stihnout za jeden den. Umožňuje shromáždit ty nejkrásnější zážitky s čtyřnohým parťákem na jedno místo – s takovýmto formátem zážitkové knížky jsem se v Čechách doposud nesetkala. Nemůžu zapomenout ani na krásné grafické zpracování knihy – zkrátka další velice povedený kousek tvůrců z dílny Mementerra." – Domča P.

Kde pořídit Deník mého psa?

Chtěli byste také jeden pro svého pejska? Deník mého psa koupíte pouze na našem eshopu. Každým nákupem Deníku navíc přispíváte na opuštěné pejsky z útulku Dogpoint, pro který jsme za rok 2019 vybrali 12 800 Kč.

 

Spoustu jedinečných zážitků se vaším pejskem a hezké scrapbookování vám přeje