Výzvy měsíce - srpen

vy-zvy-nl-blob

Mrzí vás, že už jste dlouho nesplnili žádné výzvy? Lámete si hlavu s tím, kterou si vybrat? Rádi byste se inspirovali, jak si s aktivitou poradit? Pomůžeme vám s tím.

Představujeme vám naše řešení – Výzvy měsíce. Každý ví, že ve dvou se to lépe táhne (i o tom jsou naše knihy). Co takhle, když nás bude ještě víc? Rozhodli jsme se pro každý měsíc vybrat jednu výzvu, kterou budeme plnit společně. Své zážitky a fotky pak budeme navzájem sdílet na Facebooku a Instagramu.

Abyste v tom nebyli sami, tak i my se zapojíme do akce a budeme s vámi sdílet, jak jsme si s výzvami poradili. Kromě motivace budou Výzvy měsíce sloužit i jako inspirace, tak neváhejte sdílet svá originální řešení! Na instagramu použijte #vyzvamesice a @mementerra.

Pro každou knihu jsme vybrali jednu aktivitu, takže více knih znamená více zážitků s vašimi blízkými. To je ale výzva! Samozřejmě nemusíte mít všechny knihy, abyste splnili ostatní výzvy měsíce. Vlastně nemusíte mít naše knihy vůbec. Výzvy jsou zkrátka inspirace na netradiční zážitky s vašimi nejbližšími.

Tak už na nic nečekejme a pusťme se do toho!

Our Love Challenges

kniha2_roadtrip-min-1576082030

 

Kdo by neměl rád sluníčko? Poslední dobou ale svítí tolik, že je někdy dobré se před ním schovat. Co takhle sednout do klimatizovaného auta a vydat se na road trip? Nalaďte pohodový playlist, na mapě si vyznačte trasu a vyrazte. Nebo neplánujte vůbec a jeďte na blind!

Mementerráci, zážitky z cesty si můžete zaznamenat na stranu 61. ;)

Kam jste se vydali? Pokud budete sdílet své zážitky na Instagramu, označte @mementerra a přidejte hashtag #vyzvamesice. Už teď umíráme zvědavostí vidět, kam jste vyrazili!

Best Friends Forever

kami_fb_skupina_wide-min-1576082142

Popadněte svou kámošku a zhotovte si svůj vlastní DIY projekt! Inspirací vám může být právě probíhající projekt Kami a Janči, které ho sdílí na naší Facebookové skupině – Mementerra – Fanoušci scrapbookingu.

Na projektu stále pracují, takže se s nimi můžete radit, ptát se nebo tipovat, co to bude, až to bude ;) Slíbily také, že se podělí o finální verzi, což si přeci nemůžete nechat ujít.

DIY výzvu najdete na straně 40. Co vytvoříte se svou kamarádkou vy?

Deník mojí kočky

img_78991_wide-min-1576086919

Neexistují obyčejné kočky. Každá je vskutku originál, stejně jako její příběh. Jak jste se o svém kocourovi nebo o své kočce dozvěděli nebo kde jste ho či ji našli? Podělte se s námi o seznámení s vaším kočičím miláčkem.

Mementerráci, nezapomeňte to rovnou i vepsat na úvodní stránky Deníku mojí kočky. Pokud jste tak již učinili, zašlete nám fotku své vyplněné stránky nejlépe i s její hlavní hvězdou na info@mementerra.cz ;)

Výzvy na srpen jsou tímto dány. Nyní je už jen na vás, abyste si je pořádně užili.

A pokud přemýšlíte, jaké další výzvy ještě plnit, máme pro vás další balíček výzev na září!

Přejeme vám příjemné scrapbookování a těšíme se na vaše zážitky a fotky!