Výzvy měsíce – září

14093-1576136778

Máme za sebou první výzvy měsíce! Jak jste je užili? My moc. Přestože sociální sítě zrovna neoplývají fotkami vašich zážitků, tak doufáme, že jste využili šanci se k nám přidat a plnit je s námi. Je totiž výzva splnit aspoň jednu výzvu měsíčně! Pojďme se podívat, jak jste si s tím vy i my poradili.

Nová členka našeho týmu, Jasmína, se nadchla pro výzvy měsíce, a tak našla hned 3 příležitosti pro roadtrip do své knížky Our Love Challenges – s Mr. Beanem na kole, se svým skutečným přítelem (opět na kole), a dokonce i poprvé na skútru projela půlku ostrova Langkawi v Malajsii. 

Celý měsíc jsme s napětím čekali na fotku vyplněné stránky DIY projektu v Kamčině a Jančině knížce Best Friends Forever. Cože to vlastně tvořily? Neuvěříte. Voňavé dekorace alias takové ty „vonící stromečky do auta”. Tomu říkáme ten pravý DIY projekt. Zajímalo by vás, jak se vyrábějí? Nás určitě!

No a samozřejmě nesmí chybět ani úvodní stránka Deníku mojí kočky, tentokrát v podání zakladatele Vítka a Lůdi, kočky jeho přítelkyně. Pokud to nevíte, tak právě Lůďa stojí za vznikem Deníku mojí kočky.

Tak to byla krátké shrnutí minulého měsíce. Zapojte se také a váš příběh se může objevit v příštím článku. Tak jaké zářijové výzvy jsme pro vás připravili?

Our Love Challenges

5826-1576136538

Když se řekne září, hned nás napadlo babí léto. Po tomto nesnesitelně horkém létu nám tento měsíc připadá jako parádní čas jít konečně na procházku a nemít pocit, že se na místě roztečete. Jenže obyčejná procházka, to není nic pro nás! My jsme vybrali procházku ve stylu panna nebo orel.

Cesta je cíl, a tak o směru vaší cesty i o konečném místě totiž rozhodne mince. Na rozcestí si jí hoďte – panna doprava, orel doleva. Nebo obráceně? To už necháme na vás. Nezapomeňte zdokumentovat, kam jste došli, ať máte památku na vaši dobrodružnou procházku. Mementerráci, tuto výzvu nalistujete na straně 59 ;)

Pokud si tuto fotku taky nahrajete na Instagram, označte nás @mementerra a přidejte hashatag #vyzvymesice, abychom tu radost mohli sdílet s vámi.

Best Friend Forever

noc-ni-obloha-1576136675

Kdo říká, že pozorovat hvězdy musí jen milenci?

Vygooglete si nebo oprašte své znalosti souhvězdí a se svou kámoškou nebo kámošem se vydejte pozorovat hvězdy. Raději si přibalte deku, protože zářijové večery mohou být chladnější. Co takhle spojit to s víkendem na chatě nebo se sleepoverem? Zkrátka ideální čas užít si příjemné podzimní počasí a krásu hvězd. A pokud bude zrovna zataženo, můžete se kochat alespoň Měsícem, který je v tuto roční dobu největší, nebo zkouknout film ;)

Mementerráci, na stranu 84 si pak můžete vlepit fotku a sepsat, jaká souhvězdí jste viděli.

Líbí se vám tato výzva? Inspirujte k ní i ostatní. Na naší Facebookové skupině přidejte cokoli, co při ní může pomoci nebo co dodá ostatním Mementerrákům odvahu – odkazy na nejlepší zdroje pro nastudování souhvězdí, vlastní zážitky, fotky...

Deník mojí kočky

14093

Po první výzvě už máme všichni vyplněné úvodní stránky Deníku. Na řadě jsou konečně vaše vzpomínky! Jak příběh s vaší kočkou vlastně začal? Zavzpomínejte na první setkání. Byla to láska na první pohled? Jak to celé probíhalo? Co vám přimělo si vybrat zrovna tu vaši číču? Nebo to bylo celé jinak? Právě začátky bývají plné těch nejkrásnějších vzpomínek. Je čas sepsat si je.

A kde hledat nápady na další vývy? No přeci na našem blogu. Budeme moc rádi, když se s námi podělíte o zážitky z těch, které jste splnili. Těšíme se.

Hodně zdraru s plněním výzev vám přeje