Zážitky vytvářejí přátelství na celý život

bff_top_table_773-min

„Přátelství je, jako když se počůráš: všichni to vidí, ale jen ty cítíš ten příjemný teplý pocit.“  – Robert Bloch

Většina z nás má spoustu „kamarádů“, se kterými se při troše štěstí známe i mimo sociální média. Přátelství je ale něco jiného. Podle vědců potřebujete alespoň 200 hodin, aby mezi vámi vzniklo opravdové blízké přátelství. Jen pro představu byste spolu museli 3x zhlédnout všechny série Hry o trůny od začátku do konce.

I když by sledování seriálu jistě byla zábava a děsivé i smutné momenty by vás sbližovaly, nejde pouze o kvantitu. Kvalita společně stráveného času je neméně důležitá. Čím více rozmanitých aktivit spolu podniknete, budete si vzájemně naslouchat a vést spolu smysluplné konverzace, tím hlubší bude váš vztah.

Pomocník pro budování přátelství

Vztahy, ať už ty romantické nebo přátelské, nás v Mementeře skutečně zajímají. Proto jsme vytvořili po vzoru našeho deníku pro páry speciální zážitkovou knihu pro nejlepší kamarádky. Ta netradičním způsobem prohlubuje přátelství. Navíc ji mohou vyplňovat kamarádky, mamka s dcerou nebo pár, pobaví zkrátka všechny stejně dobře :)

37796190_606794229721889_8522367081327362048_o-1576141608

Tak schválně!

  • 100 koťátek nebo 3 malí lenochodi?
  • Jak se mi dá nejlépe zlepšit nálada, když mám hrozný den?
  • Kdybych byla dort, jaký dort bych byla a proč?

Na tyto a další otázky například odpovídáte v knize Best Friends Forever. Kromě nich v knize naleznete vtipné a dobrodružné aktivity a výzvy. Například si vytvoříte si bucket list věcí, které spolu v životě chcete podniknout, budete spolu dobrovolničit nebo umícháte koktejl, který svými ingrediencemi nejlépe vystihuje vaše přátelství.

ukazka_2_1920px-min-1024x380-1576141608

Lepením, čmáráním, barvením i psaním postupně vytvoříte krásné album svých jedinečných zážitků, které vás pobaví, kdykoli knihu v budoucnu znovu otevřete.

Naštěstí si to nemyslíme pouze my, ale dokazují to i reakce nových majitelů knih. Dávají nám o ní vědět v recenzích na webu i v osobních zprávách.

„Miluji, jak se na sebe můžeme podívat a bez toho, abychom cokoliv řekli, přesně víme, čemu se smějeme.“

Nahlédněte do ukázky z knihy a inspirujte se některou z výzev na vaše příští společné kafe, nebo knihu rovnou objednejte vaší BFF či mamince jako dárek. Zaručujeme vám zážitky k nezaplacení.

 

A co si vaše přátelství okořenit nezapomentutelnými zážitky? Připravili jsme pro vás 7 tipů na výlety, při kterých můžete plnit originální výzvy. Tak hůra na to!

P. S. Pro některé mohou být aktivity v knize příliš odvážné. Na to jsme samozřejmě mysleli, proto nepopsanou knihu lze kdykoliv vrátit.