Výzvy měsíce – říjen

5083

Září muselo být hodně zasekané, protože ani vy, ani my jsme výzvy měsíce nepokořili. Výjimkou je pouze autor knížek a zakladatel Mementerry Vítek. Ten se svou přítelkyní Kamčou vyrazil na procházku ve stylu panna nebo orel. O svých zážitcích se rozepsal v příspěvku ve facebokové skupině, ale i jeho fotky vyprávějí hodně. Mrkněte na ně.

Splnili jste výzvu, ale nevidíte ji tu? Tak to jsme ji nenašli. Příště ji označte hashtagem #vyzvamesice ;) Za tým Mementerry slibujeme, že v říjnu se zapojíme do všech tří. Co vy?

Podzimní smrákání brzy domů zahání. Dny se krátí, ale to ještě neznamená, že bychom měli sedět sami doma a podléhat depresím. Využijme tento barevný mokrý čas naplno a pojďme se společně bavit s našimi říjnovými výzvami.

Our Love Challenges

pr-a-tele-1576142341

Nastala chvíle konečně všechny zážitky z léta, roadtripu a z procházek sdílet s kamarády. Naplánujte si sešlost, upečte podzimní koláče z právě dozrávajícího ovoce a navzájem se předhánějte, kdo se měl o prázdninách lépe.

Ideální čas také vyvolat fotky, abyste se měli čím chlubit. Nejlepší je, že je pak rovnou nalepíte do své knížky na stranu 63 ;) Nám vaše setkání s přáteli pak můžete barvitě popsat v komentářích.

Best Friends Forever

hra-v-kaluz-i-1576142341

Sdílení vzpomínek z léta ale neplatí pro vás, nejlepší kamarády, protože vy se scházíte a povídáte si pořád. Takže využijte, co příroda nabízí, a plavte se, cákejte a skotačte v kalužích! K výzvě ze strany 68 konečně využijete barevné holínky, pláštěnky a deštníky, které se jinak většinou jen válí ve skříni.

Zaručený Insta materiál, což nás přivádí k poslední prosbě. Zaplavte těmi fotkami Instagram (a nás v nich označte)! Zaženou podzimní chmury a vykouzlí na tváři nejeden úsměv ;)

Deník mojí kočky

hrac-ky-1576142342

Kočkomilové mají dovoleno se zachumlat se svou číčou do deky, usrkávat horký čajík a vzpomínat na krásné chvíle. Třeba jak probíhaly přípravy na příjezd čtyřnohého tvora, který vám zrovna přede v náručí. Pokud máte ale ruce volné, tak rovnou popadněte deník a pište, co se vám vybavuje.

Vzpomínky a fotky nebo rovnou vyfocenou stránku 7 z Deníku pak můžete přidat do naší skupiny na Facebooku. Věříme, že potěšíte a možná i inspirujete další Mementerráky, ať už k vyplňování knížky, nebo k pořízení kočičky.

Zajímá vás, co dalšího lze podniknout bez toho, abyste cokoli plánovali? Tak se nezapomeňte kouknout na náš blog.

Mnoho nezapomenutelných zážitků vám přeje