Vaše příběhy z koňského sedla neboli Deník mého koně

img_0323_svetle_mensi-min-1

Naše zvířecí rodinka se rozrostla!

Posledním letošním přírůstkem do rodiny Mementerry se stal Deník mého koně. Navázal tak na zvířecí linii a po vzoru Deníku mojí kočky a Deníku mého psa vám také umožní vytvořit opravdu jedinečný příběh.

Proč zrovna kůň, ptáte se?

Pokud jste sami koňáci, nemusíme psát víc. Jen skuteční milovníci koní jsou natolik blázniví, aby o svých společných koňských zážitcích psali deník! Navíc si to řekněme upřímně, Deník mojí akvarijní rybičky by byl ve srovnání s tímto knížka na dobrou noc. Pojďme si to graficky znázornit:

tabulka_vyhody_kone-1576167676

A bylo rozhodnuto! První český koňský deník spatří světlo světa. Jeho obsah vytvářela z největší části Verča, sestra spoluzakladatele Mementerry a tvůrce bestselleru Our Love Challenges. Talent pro psaní knih se v rodině nezapře, navíc když ji napsala nadšená koňařka. V Deníku mého koně proto zaručeně nechybí nic, co by měl každý koňák zažít.

Co se skrývá pod obálkou?

Ať už máte svého koně nebo jezdíte na různých, Deník vám umožní vytvořit si krásné album vašich koňských zážitků a vzpomínek, kterými budete v budoucnu s radostí (a smíchem) listovat. Naučíte se nové věci, zasmějete se a kreativně se vyblbnete. Můžete psát, lepit fotky nebo malovat.

Popíšete svého oblíbeného koně a najdete fotku, která nejlépe vystihuje jeho lidskou podobu. Vyrazíte spolu na piknik a spočítáte, kolik pařezů během projížděk míjíte. Do Deníku vložíte fotky ze hřbetu koně ve všech ročních obdobích. Naučíte se skákat přes kyblíky a zajedete drezurní úlohu naruby.

A co o deníku říkají ti, kteří ho už mají?

"Tato knížka je báječný třetí parťák ke mně a mému koni. A je to velmi zábavný parťák. Konečně můžu mít všechny naše fotky pohromadě. Myslím, že od teď si ve stáji užiju velkou legraci. Těším se každý den až otočím na další stránku." – Tereza K.

"Originální dárek, který postrádá každý koňák. Krásná zážitková kniha, do které můžete zaznamenat ty nejhezčí chvíle se svým čtyřnohým parťákem, z jehož hřbetu je ten nejhezčí pohled na svět. Forma, kterou je kniha zpracována, umožňuje vlepovat fotky k nejrůznějším výzvám – upevnění důvěry mezi vámi, odhodlat se ke prvním závodům, zaznamenat, co má váš kůň nejradši nebo co mu je naopak “proti srsti”, přezdívku či jaké překážky jste společně zvládli překonat. Knihu doplňují také nápadité ilustrace a u plnění úkolů se určitě nebudete nudit!" – Domča K.

"Dostala jsem tuto knížku k narozeninám a opravdu mě potěšila. Už plánuji, jak budu plnit jednu výzvu po druhé a vše zaznamenávat. Je skvělé, že můžu mít všechny zážitky a fotky s mým parťákem Kerrym pohromadě. S touto knihou se nejspíše nebudeme nikdy nudit, protože máme na každý den nějaký nový nápad na společnou zábavu. Myslím, že nám to pomůže vybudovat s Kerrouškem lepší vztah. Skvělý nápad!" – Dominika D.

 

Přáli bychom si vidět každou vyplněnou knihu. To nám dělá největší radost. Fotky nám posílejte na email info@mementerra.cz nebo označujte náš profil @mementerra na Facebooku či Instagramu.