Náš bestseller a vše, co o něm chcete vědět

img_0976_small-min

Jak by se vám líbilo mít zásobu zábavných aktivit pro páry na vaše rande? Chcete zažít nová dobrodružství a zpestřit vztah? A co takhle si navíc všechny ty krásné vzpomínky a momenty uchovávat pomocí nádherného a originálního fotoalba na památku?

Jmenuji se Vítek a jsem jedním ze zakladatelů Mementerry. Mám skvělou přítelkyni Kamču, ale… Zápasil jsem s častým problémem většiny vztahů – s originalitou a novotou. Když už jsme šli na rande, většinou to skončilo u klasického kina nebo restaurace. Prostě nic nápaditého. Pořád to byla zábava, protože jsme byli spolu, ale chtěl jsem něco víc.

Zápasil jsem s častým problémem většiny vztahů – s originalitou a novotou. Když už jsme šli na rande, většinou to skončilo u klasického kina nebo restaurace. Prostě nic nápaditého.

Navíc jsem nechtěl mít fotky uložené jen v mobilu a klasická alba a fotokniha postrádají místo pro zapisování našich příběhů.

Jenže kde najít inspiraci na originální a dostupná rande a kam si zaznamenat naše vzpomínky a vložit k nim fotky?

Proto jsem vymyslel knihu Our Love Challenges neboli knihu pro zamilované. Za asistence přítelkyně a sestry jsem shromáždil téměř 200 nápadů na zajímavé aktivity, které jsem poté rozmístil na jednotlivé stránky knihy. Vznikla tak kniha pro páry, která obsahuje nejen inspiraci na víkendové aktivity, ale zároveň je albem fotek a vzpomínek. Jakožto student jsem vymýšlel, co dělat na rande, aby pro nás byly aktivity dostupné.

screen3-min-1575927958

Při vyplňování knihy jsme si s Kamčou procvičili kreativitu a ty nejkrásnější a nejvtipnější vzpomínky, které by jinak možná zůstaly pohřbeny někde v mobilu, máme nyní uchováváme navždy. Objevili jsme nádherná místa, která bychom jinak nikdy nenavštívili, a skvěle jsme se při tom pobavili. No a samozřejmě i nemálo vtipných situací nastalo během zapisování vzpomínek a vlepování fotek.

A tak mě napadlo, že by kniha mohla pomoci i dalším párům. Ukázalo se, že ano. Naši knihu Our Love Challenges si od Vánoc 2016 pořídilo více než 10 000 párů, což z ní dělá oficiálně český bestseller! Oblíbili jste si také proto, že je ideálním dárkem pro přítele či přítelkyni k narozeninám, Vánocům i na Valentýna. 

Tyto knihy ale nezůstaly na poličce, kde by se na ně prášilo. Vyplňujete, sdílíte a hlavně se vám kniha moc líbí, což dokazují nejen četné fotky na sociálních sítích a zprávy od vás, ale i vaše hodnocení na Facebooku a na eshopu. 

Za celý tým Mementerry vám děkuji. Jsem nadšený z toho, kolik radosti vám kniha přináší a jsem rád, že jsem si ji nenechal jen pro nás s Kamčou.

Pokud vás můj příběh zaujal a chcete si knihu vyzkoušet, prolistujte se ukázkou a inspirujte se některou z výzev. Nebo si ji rovnou objednejte. Zaručuji vám, že to, co zažijete, je k nezaplacení.

 

Vítek
Zakladatel Mementerrry

 

P.S. Může se stát, že se vám nebo vaší druhé polovičce nakonec kniha nemusí zamlouvat. Některé aktivity mohou být pro silného introverta moc odvážné. Pokud ji kupujete jako dárek, tak možná zjistíte, že obdarovaný již jednu vzpomínkovou knihu má. I na to jsme mysleli, takže nepopsanou knihu můžete kdykoliv vrátit.