Nakoukněte do nového Svatebníku

svatebni-kniha-1

Je tu! Náš milovaný Svatebník vykvetl do krásy a dostal svěžejší kabátek. Kromě nové obálky jsme mu ale dopřáli i aktualizovaný obsah a několik dalších drobností. A to všechno k jeho 3. vytvořeninám. Zasloužil si to. Je to přeci kniha, která vás i nás provází tím nejkrásnějším dnem.

Přivítejme nový Svatebník

Svatebník

Představujeme vám 3. aktualizované vydání svatebního deníku alias Svatebníku. Pro ty, kteří ještě neměli tu čest poznat ani původní verzi, Svatebník je první knihou svého druhu, která mapuje nejdůležitější vzpomínky od žádosti o ruku až po líbánky. Díky němu vám zůstanou nejvýznamnější okamžiky ze svatby zachované navždy a na jednom místě.

Svatebník = 3 knihy v 1 deníku

Pokud patříte mezi minimalisty či perfekcionisty, kteří potřebují mít vše sladěné, pak vaše srdce zajásá. Svatebník vám totiž nabídne hned 3 svatební nezbytnosti, které byste jinak pořizovali zvlášť.

  1. Deník zážitků od seznámení, příprav až po výročí svatby
  2. Svatební album
  3. Kniha na vzkazy a fotky od svatebních hostů

Co se skrývá uvnitř nového Svatebníku?

Svatebník vás, stejně jako jeho předchozí verze, provede všemi významnými momenty z příprav i ze svatebního dne. Snažili jsme se obsáhnout všechny důležité milníky, kterými projde většina snoubenců. Dostatek prostoru ale umožní i volnou tvorbu pro ty, kteří se rozhodli jít méně tradiční cestou.

Obsah knihy v bodech

  • V úvodu krátce odvyprávíte svůj příběh až do zásnub.
  • Následuje rozlučka se svobodou i sekce svatebních příprav a všeho, co si z nich chcete pamatovat.
  • Po ní přichází svatební den, který mapuje přípravy, obřad i následující program.
  • Skvělou vychytávkou je 16stránková kniha hostů, ve které vám svatebčané zanechají vzkazy i případně fotky z fotokoutku.
  • V závěru čekají líbánky, zamyšlení nad společnou budoucností a výročí svatby.

A tady ještě malé nahlédnutí přímo do obsahu...

Nejen deník svatebních zážitků, ale také fotoalbum

Svatebník nabízí prostor na zápisky, ale také spoustu místa na fotografie ze všech částí svatebních příprav i svatby samotné. Uložit si v něm můžete také pozvánky na svatbu či jiné vzpomínky, které si chcete uchovat.

Tip: Pokud jste kreativní a rádi si své záznamy zdobíte, mrkněte na originální svatební samolepky či lepicí tečky, které se postarají o neviditelné uchycení fotek a dalších vzpomínek.

A v čem je nový Svatebník tak jiný?

I přesto, že jsme původní verzi Svatebníku tvořili s největší pečlivostí, postupem času jsme zjistili, že si některé části zaslouží větší péči. Ptali jsme se také samotných zákaznic a dostal se nám tak nespočet cenných rad přímo od nevěst.

Nevěsta se svatebním deníkem

A tak se stalo, že jsme vzali to nejlepší ze starého a spojili jej s novým. A toto je výsledek: 

  • Luxusní čtvercový formát zůstává, stejně jako matný povrch obálky, kterou už ale zdobí nový svěžejší design.

  • S novým přebalem souvisí i ilustrace, které jsme nyní zařadili do celé knihy. Každou stránku včetně předsádky tak zdobí něžné rostlinné kresby a elegantnější písmo v odstínu černé a champagne.

  • Aktualizace obsahu spočívala především ve sjednocení obsahu i grafiky, ale také pro přidání kapitol, které v původní verzi chyběly. 3. vydání tak nabízí novou sekci o snubních prstenech či výročí svatby, více místa na nevěstiny šaty, kytici apod. Z původních 88 stran jich má nyní 96.

  • Pro univerzálnější využití místa jsme odstranili rámečky na fotky, abyste si mohli fotky či jiné připomínky vlepovat, kam se vám zlíbí.

  • Pro snadnější orientaci v knize jsme také přidali 2 látkové záložky barevně ladící s obsahem.

Kniha Svatebník s květinami

Celkové vyznění Svatebníku má podtrhnout důležitost svatebního dne. Věříme, že kromě toho udělá i spoustu parády nejen na svatbě, ale také následně v knihovně.

Dejte nám vědět, jak se vám nový Svatebník líbí. Svůj názor nám můžete nasdílet v tajné kreativní skupině nebo se rovnou pochlubte svatebně laděnými výtvory pod #svatebník či #mementerra.


Svatebník jako svatební dar?

Neplánujete Svatebník pro sebe, ale hledáte svatební dar, který udělá novomanželům radost i za několik let? Pak vězte, že tady zabodujete!
A kromě tipu na dárek rovnou využijte i náš návod na výrobu svatebního přání či inspiraci pro to, co do svatební knihy jako host zapsat.