Originální žádost o ruku? Ano!

originalni-zasnuby-uvodni

A je to tady! Po vašem boku stojí nejlepší žena pod sluncem a chcete, aby to věděl celý svět. Žádost o ruku patří mezi nejdůležitější milníky většiny párů. Představy o jejich průběhu se samozřejmě různí, jedno je ale jisté - měly by být nezapomenutelné.

Pokud vám nervozitou došly nápady, nic se neděje. Pohodlně se usaďte a nechte se inspirovat následujícími tipy, jak svou vyvolenou požádat o ruku vkusně, ale originálně.

Řekněte to knihou

Patří vaše přítelkyně mezi knihomoly nebo má alespoň jednu oblíbenou knihu? Ideální šance se vyslovit v „literárním“ stylu.

Obdarujte jí nějakou parádní knížkou, připojte věnování a přáníčko s rébusem. Ten bude tvořit jedenáct čísel vybraných stran knihy a následně i číslovku udávající pořadí písmene na dané stránce. Nechte v přáníčku prostor, aby si partnerka mohla jednotlivá písmena zapsat. Jakmile je všechny vyhledá, vynoří se nápis: „Vezměš si mě?“ a zároveň i pohled na vás se zásnubním prstýnkem.

Kromě nečekaného rozuzlení, vám zůstane i samotná kniha jako připomínka tohoto výjimečného okamžiku. V rodinné knihovničce ji proto dopřejte čestné místo.

Ten nejcennější poklad

Pro dobrodružné povahy tu máme jednu specialitku. Pozvěte svou lásku na bojovku! Vytvořte plánek s mapou nebo si zapište souřadnice místa, na kterém jste uschovali vodotěsnou nádobu s prstýnkem a vydejte se na cestu. 

Pokud rádi lovíte kešky, máte vyhráno. Sveďte to klidně na nás s tím, že právě na těchto souřadnicích je ukryta keška Mementerry. Pokud jste však geocachingu ještě nepropadli, nevadí. Zavelte, že nějak se začít musí a tato schránka bude zkrátka vaše první.

hledani-pokladu-1593711519

Pro úkryt nádoby doporučujeme zvolit odlehlejší místo bez turistů, aby se nestalo, že k němu dorazíte jako druzí. K bezpečnému uschování poslouží vykotlaný kmen stromu, díra pod větším kamenem nebo klidně i břeh rybníka. Tady ale nezapomeňte balíček pořádně zatížit a ideálně jej vyzvedněte co nejdříve.

Na výpravu pak vezměte batoh se slavnostní lahvinkou. Jakmile společně poklad vypátráte a zazní vytoužené „ano“, bouchněte bublinky a připijte si na šťastnou budoucnost.

Využijte svého zvířecího miláčka

Tvoří vaši domácnost minimálně jeden zvířecí člen? Pak nastal čas, aby splatil svůj dluh za všechny pamlsky a doručil paničce důležitou zprávu. Stačí, když v nestřežený okamžik připevníte na viditelné místo na obojku nebo mašli kapsičku s prstýnkem a nápisem: „OTEVŘI MĚ“ . Prstýnek raději nenavlékejte na obojek bez obalu. Mohl by se poškrábat.

zasnuby-1593712249

Vyšperkovaného mazlíčka vypusťte směrem k přítelkyni a zbytek už nechte na něm. Věříme, že kombinace „psích očí“, bezpodmínečné lásky a momentu překvapení bude pro všechny zúčastněné neodolatelná.

Překvapte ji na svatbě

Dostali jste pozvánku na svatbu přátel a zároveň přemýšlíte o zásnubách s ženou vašeho života? Pak tyto dvě události spojte. Domluvte se s nevěstou a družičkami, aby při hodu kyticí nechaly vyhrát právě vaši přítelkyni. Vy buďte nachystán a jakmile ji padne květina do náruče, přistupte a poklekněte.

Při této příležitosti můžete beze strachu z vyzrazení požádat o natočení či nafocení. Nikomu to nebude divné a vy získáte úžasnou vzpomínku na celý život.

Vezměte ji přímo do klenotnictví

Tento způsob kombinuje originální žádost o ruku a řešení pro případ, že netušíte, jaký zásnubní prstýnek vybrat. Potřebovat budete jen dvě věci: telefon a perfektní znalost prostředí. 

Pozvěte přítelkyni na oběd do restaurace vzdálené cca jednu až dvě ulice od vybraného klenotnictví. Domluvte se, že se sejdete před ní. Vy už sice víte, že na místě čekat nebudete, ale je to pro dobrou věc, takže drobná lež je předem odpuštěna.

Jakmile se partnerka ozve, že dorazila na místo a vy nikde, vysvětlete, že se zřejmě stala chyba při domluvě a sraz je tedy o kousíček dál. Začněte ji navigovat směrem ke klenotnictví, před kterým už čekáte s kyticí a sklenkou sektu. 

Věřte, že možnost výběru zásnubního prstýnku spoustu žen potěší. Navíc kdo by neznal slavnou scénu z filmu Snídaně u Tiffanyho a nechtěl si ji přehrát na vlastní kůži.

v-restauraci-1593711520

Na závěr zajděte zásnuby řádně oslavit a příjemně tím zakončit den plný překvapení.

Po přečtení článku musíte uznat, že žádost o ruku rozhodně není takovým strašákem, jak se na první pohled zdálo. Stačí ji pečlivě promyslet, naplánovat a pak už si jen užívat.

Celý proces zásnub si také nezapomeňte zaznamenat do svatebního deníku, který v kombinaci se svatebními zážitky tvoří věčnou připomínku těch nejkrásnějších dní vašeho života.