Rozcestník s tipy na ty nejlepší dárky k Vánocům: darujte zážitky i vzpomínky

vanocni-darky-uvod

Ohromit, potěšit, překvapit, neopakovat se… každý rok ta samá písnička. Výběr vánočních dárků ale nemusí být strašákem. Obzvlášť s naším dárkovým rozcestníkem, který vás nasměruje tím správným směrem. A stačí vám k tomu vždy jen pár indicií.

Dárky pro páry

Ať už vymýšlíte dárek pro přítelkyni či přítele, zamyslete se nad zálibami vaší drahé polovičky. Co ji nebo jeho vždy rozesměje? U čeho zapomíná na čas i starosti? Dárek, který splňuje tyto požadavky, zaboduje vždycky. Může to tedy být kurz vaření, lístky do divadla nebo také váš společný čas. 

Kniha vzpomínek a výzev pro zamilované

Neopomíjejte sílu společných zážitků, prožitků a následných vzpomínek. To vše kombinuje například kniha výzev pro páry a album v jednom Our Love Challenges. S tou se nebudete nudit ani vteřinku. Slibujeme. 

vanocni-darky-olch

Hravé dárky pro partnera i partnerku

Ne, raději karty? V pořádku. Posloužit můžeme i tady. Pokud nejste vy nebo partner knižní typy, pak si pod stromeček nadělte náš bestseller – unikátní karetní hru pro páry Prozraď mi. Hra rozproudí vzájemnou komunikaci a navíc se poznáte do ještě větší hloubky. A chybět nebudou ani příjemné odměny.

vanocni-darky-pm

Akčnější páry si pak přijdou na své s našimi dvěma novinkami! Ty se postarají o nezapomenutelné zážitky, na které budete vzpomínat ještě hooodně dlouho. Tak které to budou – karetní výzvy s tipy na rande, nebo erotické karetní výzvy? Pořídit můžete rovnou oboje, skvěle se totiž doplňují.

Dárky pro celou rodinu

Rádi byste udělali radost celé rodině naráz? I tady je zaručeným receptem společně prožitý čas. Trávit jej můžete aktivně, ale i kreativně. Takové hromadné tvoření Vánoční kroniky vykouzlí úsměv na rtech i těm nejmenším. Její společné prohlížení pak můžete rovnou pasovat na každoroční vánoční tradici.

vanocni-darky-kv

Dárky pro maminku i miminko

Je-li mezi vašimi nejbližšími i nastávající či novopečená maminka, rozhodně nešlápnete vedle s bohatě ilustrovanou knihou pro miminko Mé první roky. Právě tyto vzpomínky patří k těm, na které nechcete nikdy zapomenout. 

Dárek nejen pro tatínka

Dávno jsou pryč doby, kdy kuchyním vládly pouze ženy. Pokud máte doma nadšeného kuchaře nebo si dokonce chvíle v kuchyni užíváte celá rodina, zabalte pod stromeček naši další novinku – Kulinářské karetní výzvy. Menší dárek, který ale ukrývá hodiny společně stráveného času a ještě více zábavy. Objevujte, ochutnávejte, učte se a vychutnávejte navzájem výsledky svého snažení.

vanocni-darky-gurman

Dárek pro domácího mazlíčka

Ano, ani na naše čtyřnohé členy domácnosti nezapomínáme. Letos jsme se na ně obzvlášť soustředili a vydali jsme pro ně (i pro vás) rovnou celou knížku. Deník mého mazlíčka pro pejsky i kočičky kombinuje knihu vzpomínek a album. 51 obsažených výzev se vám postará nejen o zábavu, ale také o fotky, které si budete vždycky s láskou prohlížet. Takže hledáte-li originální dárek pro pejskaře nebo majitele kočiček, tady ho máte.

vanocni-darky-dmm

Dárky pro cestovatele a dobrodruhy

Co ocení ti, kteří doma jen tak neposedí? No přece tipy na to, kam vyrazit, jak se zabavit na dovolené nebo jak si navštívenou destinaci užít zase z nového úhlu. Naše poslední novinka Cestovatelské výzvy je dělaná objevitelům na míru. Karty jsou skladné, odolné a obsahují desítky inspirací na zážitky v ČR, zahraničí, v přírodě i ve městech. Pokud byste chtěli darovat ještě něco navíc, karty se skvěle doplňují s Cestovatelským deníkem

vanocni-darky-cd

Dárky nezapomeňte také originálně zabalit a jako bonus můžete přidat i čím dál oblíbenější jedlé dárky

A teď už jen krásné Vánoce plné té nejlaskavější společnosti, kvalitně stráveného času a nekonečna nádherných vzpomínek na celý život.