Zamilovaný speciál: Kde se políbit na prvního máje?

pa-r-pod-rozkvetlou-tr-es-ni

Není jisté, zda letos ještě budou kvést třešně na prvního máje (emotikon květiny). 

Nezoufejte, pokud na svátek lásky žádnou rozkvetlou větvičku nenajdete. Raději si nechte knihou Our Love Challenges poradit ideální romantická místa, kde se políbit na prvního máje.

Nejlepší na tom je, že zažijete netradiční zamilovaný první máj a přitom splníte další výzvu z vaší knihy.

Láskyplná místa pro prvomájovou hubičku

První máj, lásky čas… Někdy se zdá se, že se tento den točí jen a pouze okolo usilovného pátrání po rozkvetlých stromech. Jenže polibek pod kvetoucí třešní se rok od roku stává těžším úkolem. Stromy bohužel odkvétají příliš brzy.

Naštěstí na pověry už málokdo věří, a tak stačí políbení z lásky. Díky státnímu svátku navíc máte volný celý den na krásné rande, po kterém bude vaše láska vzkvétat více než po polibku pod třešní.

Na jaká zamilovaná místa se vydat pro prvomájový polibek?

Do zámecké zahrady

park-u-za-mku-1576527531

Začínáme inspirací, kterou sice v knize pro zamilované nenajdete, ale můžete ji přidat na volné stránky na konci. Představte si, že jste se vrátili v čase o pár století a zažijte v zámecké zahradě romantické chvilky jako komtesa se svým nápadníkem. Vložte si ruku do jeho rámě a ve skrytých zákoutích zahrady… však vy víte.

Na vyhlídku

vyhli-dka-ma-j-navolnenoze-cz_-1576527533

Zdroj: navolnenoze.cz

Hlava se vám bude točit nejen z pohledu dolů. Navíc po cestě na vyhlídku stihnete i krásnou procházku v přírodě. Možná se vám poštěstí narazit i na rozkvetlý strom. Cestou na nejvyhledávanější vyhlídku, Petřínský kopec, nevynechejte sochu věčného romantika Máchy.

Tip: Kromě tradičního Petřína vás už svým názvem láká k návštěvě vyhlídka Máj.

Na lodičku

pa-r-na-lodi-1576527533

 

Nepozdává se vám výstup k výšinám? Zůstat nohama pevně na zemi by byla nuda. Vydejte se na projížďku na pramici, kanoji nebo šlapadle. Zažijete chvilku pro sebe (možná i úplně sami) a odpočinek od veslování, pádlování či šlapání je pro políbení jako dělaný. 

Tip: I na břehu zažijete krásné chvíle, pokud plavidla zrovna nejsou k mání.

Do zoologické zahrady

zvi-r-eci-polibek-2-1576527534

Zdroj: bbc.com

Hrdliččin zval ku lásce hlas… Zvířátkům se na jaře také zapalují lýtka, a tak je návštěva ZOO na prvního máje tím pravým pro vás. Láska je tam doslova všude kolem vás. Při procházení mezi výběhy se vám navíc jistě naskytne mnoho chvil na políbení z lásky. Nezapomeňte si také udělat snímek se zvířátkem. Vrků, vrků!

Na koně

pa-r-na-koni-1576527532

Nejkrásnější pohled na svět je prý z koňského hřbetu. To zní jako ideální chvíle pro prvomájovou hubičku. Šance, že se vám při projížďce poštěstí najít rozkvetlou třešeň, také není k zahození. Co myslíte? 

Tip: Koně můžete vyměnit za kolo, pokud se na to necítíte. I pro tuto projížďku je v knize vyhrazeno speciální místo :)

Jaká místa navštěvujete na prvního máje vy?

Doufáme, že vás deník pro páry inspiroval na originální, přitom romantické prvomájové randíčko. Snad se vám poštěstí najít i tu rozkvetlou třešeň. Hlavně si ale svátek zamilovaných užijte!

Pokud jsme vynechali vaše oblíbená romantická místa, napište nám je do komentáře, a pomozte tak ostatním.

P.S. Nevíte. kam na prvního máje s vaší polovičkou vyrazit? Náš blog srší nejrůznějšími nápady, podívejte se.

Políbení z lásky na prvního máje vám přeje