3 kreativní tipy, jak napsat dopis

dopisni-sada-uvodni

Hledáte originální způsob, jak vyznat lásku svému partnerovi nebo se vám postesklo po romantických dobách, kdy papírová korespondence vévodila světu komunikace? Pak se nechte inspirovat následujícími tipy, jak nápaditě využít naši luxusní dopisní sadu.

Pozvánka na oslavu i rozlučku se svobodou

pozvanka-na-narozeniny-1599993228

Co takhle pojmout oslavu narozenin pompézněji než obvykle? A taková rozlučka se svobodou si též žádá něco extra. Program akce necháme čistě na vás, ale už samotné pozvání můžete učinit ve velkém stylu. 

Využijte dopisní papír a přeměňte ho v regulérní vstupenku na párty. Zvolte vhodné oslovení a nezapomeňte na ty nejdůležitější informace - termín, čas a místo konání. Celé grafické ztvárnění se pak může nést v duchu tématu oslavy nebo ročního období, ve kterém se koná

Skvělým tipem je například pozvánka ve stylu Harryho Pottera. Co jiného by mělo hosty na oslavu či rozlučku v kouzelnickém duchu sezvat, než dopis z Bradavic? Doplňte jej rudou pečetí, bradavickým erbem a několika autentickými kouzelnickými výrazy. Dopisní papír lze navíc v půlce rozstřihnout a využít tak sadu na více pozvánek nebo vzkazů.

Ať už bude pozvánka graficky vymazlena k dokonalosti či nikoliv, věřte, že všechny hosty velmi příjemně překvapíte. Kromě skvělé zábavy se totiž do jejich myslí zapíšete i nezapomenutelným pozváním.

Milostný dopis jako z dávných časů

milostny-dopis-1599993227

Výročí, láska na dálku, oznámení o těhotenství i náhlý příval citů, který zkrátka musí ven. Tohle všechno si zaslouží vyznání, které jen tak nezmizí při vybití mobilního telefonu nebo nezapadne v historii online konverzace. Podpořte své emoce ručně psaným dopisem a vytvořte vzpomínku, kterou si za pár let rádi společně prohlédnete.

Neostýchejte se papíru svěřit vše, co vás napadá a neodvážíte se říci osobně. Upřímné vyznání lásky a emoce k sobě patří, tak jim nebraňte a pusťte je ven. Dojetí vaší drahé polovičky vás jistojistě potěší.

Náš dopisní papír si skvěle rozumí s černým linerem, ale úžasného výsledku docílíte i s plnicím perem, propiskou či akvarelem. A pokud nevíte, jak na krasopísmo, mrkněte na náš další článek Jak psát krásně psace.

Tip: Máte s partnerem oblíbenou vůni nebo parfém, který vám připomíná společně prožité chvíle? Stříkněte ho na dopisní papír a sledujte, jak velký efekt bude tahle “drobnost” mít.

Pošlete dopis místo sms

dopis-z-dovolene-1599993227

Sáhněte si do svědomí a odpovězte si na otázku - kdy jste naposledy rodičům nebo babičce s dědou poslali z dovolené dopis místo obyčejné sms? Pojďme to změnit a ukázat našim nejbližším, že na ně myslíme. Takový pozdrav od moře nebo z výletu udělá adresátovi obrovskou radost. Už jen pohled do schránky, ve které na ně čeká kromě letáku i dopis od někoho blízkého.

Stejně takhle můžete překvapit i dávnou kamarádku z dětství, se kterou jste se už roky neviděly. Připomeňte jí společné chvilky, přiložte fotku a navažte tam, kde jste před lety skončily. Možná budete překvapeni, jak úžasné je znovu se setkat s člověkem, se kterým jste toho v minulosti tolik prožili.

Sepsali jsme pro vás 3 základní tipy, jak napsat dopis a jak využít naši dopisní sadu. Musíte sami uznat, že psaný projev má své neodolatelné kouzlo a zprávy jím podané působí daleko osobněji. Tak hurá do psaní!

PS: Nezapomeňte, že s dopisním setem můžete splnit také nejednu výzvu z Our Love Challenges. Takový dopis svému budoucímu já je skvělou tečkou na závěr.